Ubisoft onthult nieuw seizoen voor Rainbow Six Siege | Gamer.nl

Ubisoft onthult nieuw seizoen voor Rainbow Six Siege | Gamer.nl

Ubisoft heeft details bekendgemaakt over het volgende seizoen van Rainbow Six Siege.

Dat maakt het bedrijf bekend in een blogpost. De update voegt 'Operation Para Bellum'. Dit nieuwe seizoen brengt een aantal toevoegingen om gameplay opnieuw te balanceren.

Onder andere wordt er gewerkt aan dropshots en komt er een nieuwe counter defuser-animatie. Ook komt er een nieuwe intel gadget en krijgt de Echo-operator een buff.

Tenslotte komt er een Pick & Ban-systeem waarmee "een extra laag strategie tu en teams" wordt toegevoegd aan het spel. De teams moeten om de beurt een personage kiezen en krijgen op bepaalde momenten ook de mogelijkheid om personages te bannen voor beide teams. Daarbij verwacht Ubisoft dat er een "spannende twist komt aan het einde als spelers van Operator veranderen voor de onverwachte zesde pick". Waarschijnlijk wordt dit systeem vergelijkbaar met versies die onder andere in veel moba's gebruikt worden.

Operation Para Bellum voegt tevens twee nieuwe Defenders toe aan de line-up van Operators en bovendien wordt "de meest competitieve map tot nu" toegevoegd.

Tijdens de Pro League-finales op 19 en 20 mei wordt meer onthuld over dit seizoen.

Rainbow Six Siege
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou