Ubisoft onthult details Incursions-update voor The Division | Gamer.nl

Ubisoft onthult details Incursions-update voor The Division | Gamer.nl

De volledige details over de aankomende Incursions-update voor The Division zijn bekendgemaakt. Ubisoft deelt de informatie op de officiële site van The Division. De Incursions-update lanceert op 12 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De Incursions-update voegt nieuwe features en gear sets toe en richt zich daarnaast op het oplo en van bugs en het verbeteren van gameplay. Er wordt een nieuw gebied beschikbaar met de naam Falcon Lost. Hiervoor moeten spelers minimaal level 30 hebben behaald en de mi ie ‘General A embly’ hebben voltooid. Na de update te hebben uitgevoerd is het daarnaast mogelijk vier verschillende gear sets te bemachtigen. Deze sets pa en elk bij een specifieke speelstijl en bieden de speler sterke bonuspunten voor hun stats en talenten.

De Incursions-update voegt daarnaast Dark Zone Supply Drops toe. Dit zijn wereldwijde evenementen gedurende de dag en geven spelers direct te gebruiken gear. “Deze supply drops zijn erg gewild door de vijand in de Dark Zone, dus bereid je voor op tegenslag”, schrijft Ubisoft. Ook voegt de update nieuwe high-end wapens toe, waaronder de Valkyria: Submachine Gun.

Ook de gameplay van The Division wordt middels de update verbeterd, waaronder een verhoogde hoeveelheid Phoenix Credits op basis van het level van de vijand. Zo krijgen spelers voor vijanden met level 32 tu en de drie en vijf Phoenix Credits. De verkoper in de Church Safe House gaat tevens items verkopen die kunnen worden aangeschaft met Dark Zone-geld in plaats van Phoenix Credits.

Het craft-systeem van The Division is ook verbeterd en een aantal bugs zijn verholpen. Zo wordt de rugzak-bug, waardoor mensen na het craften van een high-end rugzak uit het spel worden gestuurd, met invoering van de update verholpen. De volledige lijst met verbeteringen en toevoegingen is hier te lezen.

Ubisoft heeft daarnaast een nieuwe uitdaging aangekondigd met de naam Operation ISAC. Dit zijn wekelijkse in-game mi ies waarmee spelers beloningen kunnen winnen. In de onderstaande teaser video is te zien dat de mi ies elke dinsdag van start gaan. Meer details over Operation ISAC worden binnenkort bekendgemaakt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou