Releasedatum en gesloten bèta voor Trials Rising aangekondigd | Gamer.nl

Releasedatum en gesloten bèta voor Trials Rising aangekondigd | Gamer.nl

Ubisoft heeft de releasedatum bekendgemaakt voor Trials Rising. Daarnaast werd een gesloten bèta aangekondigd. De game komt op 12 februari 2019 uit voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Ubisoft maakte dit tijdens Gamescom bekend via een nieuwe trailer. In de video wordt de nieuwe Tandem Bike-modus getoond waarbij twee spelers ieder voor de helft verantwoordelijk is voor het besturen van de motor terwijl ze een parcours afleggen. Eerder werd al bekend dat local en online multiplayer zou terugkeren naar de franchise.

Met de nieuwe Trials-game lijkt de franchise weer terug te keren naar de basis in vergelijking met zijn voorganger, Trials Fusion. Dit komt deels tot uiting door banen die zich lijken af te spelen bij plekken als de Eiffeltoren, Mount Everest, de Grand Canyon en de Piramiden van Gizeh.

De gesloten bèta van Trials Rising gaat van start op 13 september en eindigt op 16 september en is beschikbaar voor spelers op pc, Xbox One en PS4. Om deel te kunnen nemen aan deze bèta moet men zich via de officiële website van Trials Rising registreren.

Trials Rising verschijnt op 12 februari 2019 op pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou