Ubisoft onthult overmorgen Far Cry 6-uitbreiding

Ubisoft onthult overmorgen Far Cry 6-uitbreiding

Ubisoft onthult aankomende week een nieuwe uitbreiding Lost Between Worlds voor Far Cry 6.

Dat maakt het bedrijf bekend via sociale media. De onthulling wordt middels een speciale livestream gedaan. De stream wordt op 29 november uitgezonden op het Twitch-kanaal van Ubisoft en begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Het is nog niet duidelijk wat voor inhoud de uitbreiding bevat. 

Eerder kwamen er al nieuwe Special Operations en missies in combinatie met Rambo, Danny Trejo en Stranger Things uit. Ook waren er drie uitbreidingen waarin spelers unieke ervaringen met slechteriken uit eerdere Far Cry-games - Vaas, Pagan en Joseph - konden doorlopen.

Far Cry 6 kreeg een 7,5 op Gamer.nl: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in." 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk! Ga binnenkort beginnen met Far cry 6 dus laat maar komen.

0
test

Wellicht dat de stad in FC6 nu volledig beschikbaar komt, al dan niet in de post-game? Vond het nu vooral een setpiece waar je precies niets kon doen voor de laatste paar missies. Om nog maar te zwijgen over de cut-scene boss waar het verhaal mee eindigde. Vooral meer content in de bestaande wereld. De map is best groot, met niet al teveel inhoud, wat een gemiste kans is. Iets waar ubisoft games de laatste jaren wel vaker een probleem mee hebben.

0

Aanbevolen voor jou