Ubisoft noemt eigen titels voortaan 'Ubisoft Originals'

Ubisoft noemt eigen titels voortaan 'Ubisoft Originals'

Ubisoft noemt haar eigen games voortaan 'Ubisoft Originals'. Dat vertelt een woordvoerder van het bedrijf aan href="https://www.eurogamer.net/articles/2021-05-10-ubisoft-will-now-brand-all-its-own-games-as-ubisoft-originals" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Eurogamer</a>.

De naam dook voor het eerst op bij The Division: Heartland, een free-to-play-game die vorige week werd onthuld. In een verklaring vertelt Ubisoft dat al haar first-party-games dat label krijgen: 

"Vanaf nu wordt 'de Ubisoft Original' gebruikt om alle games die door onze eigen getalenteerde ontwikkelaars worden gemaakt aan te duiden."

Het is onduidelijk of het bedrijf daarmee impliceert in de toekomst ook games uit te geven die niet afkomstig zijn van eigen studio's.

Ubisoft heeft momenteel een groot aantal titels op de planning staan, waaronder Rider's Republic, Roller Champions, Far Cry 6, Prince of Persia: The Sands of Time Remake en Rainbow Six Parasite.

The Division Heartland

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lol, oke haha.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor zowat elke game ja tegenwoordig. Denk crew 2, rainbow six en the division missen dit sausje de rest allemaal zowat ubi formule.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou