Ubisoft: ‘Microsoft kan vraag naar Kinect niet bijhouden’ | Gamer.nl

Ubisoft: ‘Microsoft kan vraag naar Kinect niet bijhouden’ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We staan achter het apparaat. We geloven er in en denken dat het, afhankelijk van hoe snel Microsoft het kan maken en in de winkels kan krijgen, heel moeilijk wordt om een exemplaar te bemachtigen”, aldus Key. “Deze feestdagen zal het vaak uitverkocht zijn.”

“We weten hoeveel exemplaren [Microsoft] maakt. We weten hoeveel ze zeggen te maken. Wat we niet weten is hoeveel vraag er naar is. We denken wel dat ze niet genoeg maken om aan deze vraag te voldoen. Niet dat dit hun keuze is, want ze produceren zoveel exemplaren als mogelijk.”

Kinect is vanaf vandaag te verkrijgen in de Verenigde Staten, in Europa ligt het op 10 november in de winkels. Microsoft verwacht dit jaar wereldwijd vijf miljoen exemplaren te verkopen van de bewegingsgevoelige besturing. Ubisoft brengt onder andere Your Shape: Fitne Evolved uit voor Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou