Na het Poolse Cenega is Ubisoft de tweede firma om haar line-up voor de E3, welke wordt gehouden van 18 tot en met 20 mei in Los Angeles, bekend te maken. De volgende titels zullen door de Franse uitgever op de showvloer getoond worden. Tussen haakjes de platformen waarop het spel getoond zal worden:

AND 1 Streetball (PS2): De eerste sportgame van Ubisoft, een straatbasketbalspel waarbij je zowel de rol aan kunt nemen van verschillende legendes uit de sport, als je eigen stijl en bewegingen kunt creëren. Far Cry Instincts (Xbox): Consoleconversie van de succesvolle PC game. Het spel is van de grond af op nieuw ontworpen, maar blijft wel trouw aan de facetten die de PC versie tot een succes maakte, zoals de vrijheid en de sterke AI. En zoals het er naar uit ziet, komt het alleen op de Xbox. 187 Ride or Die (PS2, Xbox): Urban racegame, waarin verschillende gangs het in de straten tegen elkaar uit vechten met zowel voertuigen als wapens. Jonge negroïde acteurs en rappers verlenen hun medewerking aan het spel. Peter Jackson's King Kong (PS2, Xbox, Next-Gen): De grote aap keert eind dit jaar terug naar de bioscopen de ontwikkelstudio van Beyond Good & Evil zorgt voor de spelconversie. Heroes of Might & Magic V (PC): Het nieuwste deel in de geprezen reeks turn-based strategiespellen. Ubisoft nam de reeks over van 3DO nadat deze firma kopje onder ging, en besteedde het zware taak om de reeks voort te zetten, uit aan de Russische ontwikkelaar Nival. Prince of Persia 3 (PS2, Xbox): Na The Sands of Time en Warrior Within belooft Ubisoft met de derde Prince of Persia game in deze generatie, een samensmelting van de aspecten die de eerste twee games zo goed maakten, gecombineerd met een verrassende twist. Blazing Angels: Squadrons of WWII (Xbox): Beleef verschillende gevechten uit de Tweede Wereldoorlog vanuit de lucht in dit arcade vliegspel voor de Xbox. Tom Clancy's Ghost Recon 3 (Next-Gen): De volgende game in de Ghost Recon reeks zal op een next-gen console getoond worden en belooft een revolutie voor de reeks squad-based tactische shooters. Met het derde deel zal de PC naar het schijnt, niet buiten de boot vallen. Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown (PS2, Xbox): Lockdown had eigenlijk al moeten verschijnen, maar werd uitgesteld. Op de E3 is de nieuwste game in de Rainbow Six reeks daardoor alsnog te bewonderen. America's Army: Rise of a Soldier (PS2, Xbox): De propaganda-game America's Army maakt de overstap naar de console en voor de verandering, mag je dit keer zelfs geld neerleggen voor je indoctrinatie.

Naast deze titels zijn er ook nog een aantal games die niet op de showvloer, maar wel achter gesloten deuren getoond zullen gaan worden. Dit zijn de volgende titels:

Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter (PC, Xbox): Brothers in Arms verscheen onlangs en werd uitstekend onthaald, maar was vooral in singleplayer wel erg kort. Waar de rest gebleven is? In 'New Chapter', dat eind dit jaar zal verschijnen! Myst V: End of Ages (PC): De beroemde reeks puzzelgames, waarvan het eerste deel nog hoog in de lijst best verkopende spellen ooit staat, is alweer toe aan haar vijfde deel. Verwacht opnieuw mooie, gerenderde tafereeltjes.