Ubisoft kondigt zen-spel Innergy aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

de sensor registreert de hart- en hersenactiviteit van de speler. Tijdens de presentatie van het spel werd een ademhalingsoefening getoond. De grafische presentatie van het spel is erg kleurrijk en speels. Het doel in deze oefening is om zo goed mogelijk adem te blijven halen op een puls die op het scherm getoond wordt. Het spel is bedoeld om tot rust te komen. "Innergy kan je helpen bij een solicitatiegesprek of een betere nachtrust", zegt de ontwikkelaar van het spel.

De ontwikkelaar van Innergy meldt dat de 'Energy Sensor' overal mee naar toe te nemen is, aangezien hij een universele aansluiting heeft. Zo is het spel overal te spelen, over een platform en releasedatum is nog niets bekend.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou