Ubisoft kondigt free-to-play game The Division Heartland aan

Ubisoft kondigt free-to-play game The Division Heartland aan

Ubisoft heeft de free-to-play game The Division Heartland aangekondigd.

Dat deed het bedrijf in een nieuwe blogpost, waarin het de toekomst van de The Division-franchise schetste. De survival shooter moet dit of volgend jaar op pc, consoles en cloud uitkomen.

Heartland staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

The Division Heartland wordt ontwikkeld door Red Storm Entertaint, dat eerder al meehielp aan de ontwikkeling van The Division en The Division 2. Er zijn verder geen screenshots of trailers uitgegeven van het spel. Wel kan men zich hier alvast aanmelden voor een bèta.

Ubisoft kondigde ook aan dat The Division-franchise op mobiel gaat verschijnen. Hier werden verder geen details over gegeven. Ook wordt er gewerkt aan nieuwe content voor The Division 2 dat dit jaar moet uitkomen, waaronder een nieuwe gamemodus en nieuwe manieren om in level omhoog te gaan. Meer details over deze nieuwe content volgen nog.

Tot slot werd herbevestigd dat Ubisoft Film & Television samen met Netflix aan een film gebaseerd op The Division werkt. In de film spelen Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal de hoofdrol. Rawson Marshall Thurber regisseert. 

Volgens Ubisoft moet The Division sowieso in meer media voor gaan komen. Zo komt er ook een boek met een volledig origineel verhaal uit, dat zich na The Division 2 afspeelt en de focus legt op hoe de uitbraak van het virus verschillende delen van de Verenigde Staten beïnvloedt.

The Division Heartland
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig een een Ubisoft jarenlang content blijft uitbrengen voor hun games.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

The Division 2 is in een geweldige staat momenteel. Veel actieve spelers, en tijdens de sale koop je de game voor €18,- inclusief uitbreiding. De eerste 10 uur en de demo geven een onwijs slecht beeld van de game. 70 uur verder, en ik durf zo ver te gaan dat ik The Division 2 de beste Ubisoft game to date vind.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Ocat Hear Hear, ik speel Division2 nog wekelijks

0

@Ocat Waar spelen jullie dan want op Xbox met name campaign joined niemand.

0

Aanbevolen voor jou