Ubisoft kondigt E3-persconferentie aan

Ubisoft kondigt E3-persconferentie aan

Ubisoft houdt vlak voor E3 zoals elk jaar een persconferentie.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. De persconferentie wordt op maandag 10 juni gehouden om 22:00 uur Nederlandse tijd. Dit is elk jaar de standaard dag en tijd dat Ubisoft zijn E3-persconferentie houdt. Het enige verschil is dat Sony een aantal uur later zijn persconferentie niet houdt.

Het is nog niet bekend wat Ubisoft op zijn E3-conferentie gaat tonen. Het lijkt waarschijnlijk dat aankomende games als Skull & Bones en Beyond Good & Evil 2 in de spotlight staan. Mogelijk wordt er ook meer bekendgemaakt over nieuwe delen in franchises als Assassin's Creed en Watch Dogs.

Verder hebben tot nu toe Bethesda en Devolver Digital persconferenties voor E3 aangekondigd. het lijkt waarschijnlijk dat Microsoft ook een persconferentie houdt, en Nintendo zendt mogelijk een nieuwe Direct uit. Sony en Electronic Arts houden dit jaar geen conferentie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Poe, ik hoop echt op een nieuwe Ghost Recon. Wildlands had z'n tekortkomingen, maar als co-op tactical shooter heeft het toch een hoop uurtjes plezier opgeleverd

0
test

Ik hoop nog altijd op Splinter Cell!

0
test

@archangel1110 Daar hoop ik ook nog steeds op.

0
test

@archangel1110 Ik ook! De laatste was ongeveer al weer 6 jaar geleden uitgekomen. Ben wel toe aan een nieuwe.

0

Aanbevolen voor jou