Ubisoft komt met Rayman Origins | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rayman Origins is een tweedimensionale platformer die als downloadbare titel zal verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Dankzij een nieuwe ontwikkeltechniek die Ubisoft heeft ontwikkeld lijkt de game met de hand getekend en zijn er bovendien slechts vijf mensen verbonden aan het project, waaronder Michel Ancel, de bedenker van het arm- en beenloze personage.

Rayman

Rayman maakte zijn debuut in 1995 in het gelijknamige platformspel. Later verschenen de vervolgen Rayman 2: The Great Escape en Rayman 3: Hoodlum Havoc. Hierna werdt het echter stil rondom het personage, totdat deze in 2006 zijn debuut op de Wii maakte met Rayman Raving Rabbids. De konijnen uit die serie kregen echter een steeds grotere rol waardoor Rayman wederom naar de achtergrond verdween. Nu lijkt dat echter voorbij. Over de platformen waarop de game zal verschijnen en een releasedatum heeft Ubisoft vooralsnog niets bekend gemaakt.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou