Ubisoft komt met Pure Football | Gamer.nl

Ubisoft komt met Pure Football | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit hoopt men te doen met de camera, die achter de spelers hangt, wat een intensere ervaring moet bieden dan het televisie-perspectief uit de traditionele voetbalspellen. Pure Football wordt gespeeld met teams van vijf tegen vijf op kleinere velden dan normaal. Het spel speelt zich niet alleen af op reguliere locaties als stadions, maar ook in rustieke Engels ogende dorpjes en zelfs in een botanische tuin. 

In het spel zitten 230 hedendaagse voetballers, 17 internationale teams en 17 legendarische voetballers. De speler kan ook zijn eigen voetballer samenstellen en hiermee de campagne doorlopen. Vier spelers kunnen samen spelen op één console en twee spelers kunnen online de strijd aan gaan.

Academy of Champions
Pure Football wordt ontwikkeld door Ubisoft Vancouver, dat eerder verantwoordelijk was voor het op jongere gamers gerichte voetbalspel Academy of Champions. Pure Football zal verschijnen voor Xbox 360, PC en PlayStation 3 en gaat in enkele landen door het leven als Pure Futbol.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou