Ubisoft komt met Kinect-game Your Shape: Fitnes Evolved | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Your Shape geeft een profiel van degene die speelt weer op het scherm. Door een persoonlijke fitne coach kan de speler verschillende cardio-, fitne - en yoga-oefeningen doen. Met behulp van Kinect wordt het lichaam van de speler gescand, waardoor de game weet hoe lang je bent en hoe lang bepaalde lichaamsdelen zijn.

Fitne -instructeur
De oefeningen in de game zijn bedacht door een fitne instructeur en worden door een persoonlijke trainer op het scherm voorgedaan waarna de speler deze kan nadoen. Bij iedere activiteit kun je bovendien zien hoeveel calorieën er verbrand zijn. Naast gewone fitne werden er ook yoga en vechtsportelementen getoond, waardoor er voor iedere fitne vorm een plek is. Your Shape: Fitne Evolved verschijnt eind dit jaar tegelijk met Kinect.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou