Ubisoft komt met Killer Freaks From Outer Space | Gamer.nl

Ubisoft komt met Killer Freaks From Outer Space | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Killer Freaks From Outer Space is een first-person shooter, ontwikkeld door Ubisoft Montpelier. De game speelt zich af in Londen en de speler moet een invasie van aliens afslaan. De game wordt bestuurd met de gyroscoop van de Wii U-controller en met het touchpad kan de speler richten. De game bevat een mutliplayermodus, waarin één speler hordes aliens aanstuurt van bovenaf, terwijl de andere speler in de standaard first-person modus de aanval moet zien te overleven.

Killer Freaks From Outer Space is één van de vijf titels die Ubisoft in ontwikkeling heeft voor de Wii U. Verder heeft Ubisoft nog A a in's Creed, Ghost Recon Online, Raving Rabbids en een nog onbekende vijfde titel in ontwikkeling.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou