'Ubisoft komt met eigen online pas' | Gamer.nl

'Ubisoft komt met eigen online pas' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Uplay Pa port wordt geleverd bij iedere nieuwe versie van het spel. Gamers die Driver: San Francisco tweedehands kopen, met een al ingewi elde code, kan het Uplay Pa port los kopen via Xbox Live of PlayStation Store. Een prijs voor een lo e code is nog niet bekendgemaakt, zegt Gamerzines. Naar verwachting wordt het Uplay Pa port in de toekomst ook voor andere Ubisoft-games met multiplayercomponent ingezet.

De CFO van Ubisoft, Alain Martinez, liet ruim een jaar geleden al weten te denken aan het invoeren van een dergelijk systeem. Daarvoor keek de uitgever goed naar concurrent Electronic Arts, dat als eerste de online pas introduceerde. Inmiddels hebben bedrijven als THQ, Warner Bros. en Sony dit voorbeeld gevolgd. De meeste bedrijven vragen ongeveer tien euro voor een lo e code.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou