Ubisoft heeft minstens drie AAA-games komend fiscale jaar

Ubisoft heeft minstens drie AAA-games komend fiscale jaar

Via Twitter gaf analist Daniel Ahmad aan dat Ubisoft bij een financiële briefing heeft aangekondigd drie à vier AAA-games te lanceren in het aankomende fiscale jaar. Het fiscale jaar loopt van 1 april 2019 tot 31 maart 2020, dus de games zouden binnen de komende dertien maanden uit moeten komen.

Eén game is al bevestigd, namelijk Skull and Bones. Dit is een openwereldpiratenspel waarin jij moet proberen om met je crew de rijkdommen van de wereld te veroveren. Je kan ervoor kiezen om samen te werken of om alles alleen te doen. Andere piraten kunnen vrienden, maar ook vijanden zijn.

Watch on YouTube

Verder wordt er volop gespeculeerd over welke games er verder nog aan kunnen komen. Onder andere Watch Dogs 3, Beyond Good and Evil 2 en een vervolg op Ghost Recon: Wildlands worden genoemd, maar hier is officieel nog niks bekend. Daarnaast werkt Massive, de ontwikkelaar van The Division 2, werkt aan een game in het Avatar-universum.

The division 2

Dit is niet het enige goede nieuws vanuit Ubisoft. Zo komt er 21 mei een remastered versie van Assassin’s Creed III uit en 1 maart komt The Division 2 uit.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola The Division 2 valt nog in het fiscale jaar van 2018 en niet in 2019. D2 komt uit op 15 maart en fiscale jaar 2019 begint op 1 april. Dus het is wellicht nog iets on aangekondigd?

0
test

@coola Hoop als ze met WD3 komen dat ze dan ook met veel meer content komen en gameplay die redelijk lang leuk blijft.

0
test

Het ‘Avater-universum’ klinkt best interessant

0

Aanbevolen voor jou