Ubisoft pakt valsspelers aan in The Division | Gamer.nl

Ubisoft pakt valsspelers aan in The Division | Gamer.nl

Met ingang van de Incursions-update voor The Division wordt het mogelijk om valsspelers in The Division te rapporteren. Dit bevestigt community developer Yannick Banchereau in een gesprek op de site Games Ring. De Incursions-update verschijnt op 12 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Zodra de update live is, kunnen spelers ervoor kiezen val pelers te rapporteren in de pc-versie van The Division. Door /report [naam van de speler] te typen, wordt het account van de speler gerapporteerd en nader bekeken. "Val pelers krijgen in eerste instantie een ban opgelegd van drie dagen en een tweede kans wanneer zij opnieuw het spel betreden", zegt Banchereau in het gesprek. "Als zij opnieuw de fout in gaan, krijgen zij een permanente ban". 

Omdat alle aangiften van val pelers apart en handmatig worden bekeken, is het mogelijk neppe aangiften uit de lijst te filteren.  Hierdoor straft Ubisoft spelers niet onterecht. “We krijgen heel veel valse aangiften van val pelers, vanwege bijvoorbeeld een verschil in kracht”, zegt Banchereau. 

“Mensen dachten dat ze te maken hadden met een val peler, maar vaak bleek het gewoon om iemand te gaan die veel sterker was dan zij. Wanneer je iemand rapporteert en je merkt dat diegene geen ban krijgt, betekent dat mi chien wel dat hij of zij helemaal niet aan het val pelen was.” 

De stream met het gesprek is hier terug te zien. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou