Ubisoft houdt in juli een digitale presentatie

Ubisoft houdt in juli een digitale presentatie

Op 12 juli zendt Ubisoft een digitale presentatie genaamd 'Ubisoft Forward' uit.

Tijdens dit evenement is het bedrijf van plan om "exclusief gamenieuws en onthullingen" te delen. Het lijkt er op dat deze digitale presentatie de gebruikelijke E3-presentatie in juni vervangt. E3 en de gerelateerde persconferenties gaan dit jaar niet door vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Welke games het bedrijf toont tijdens de presentatie is niet officieel aangekondigd, maar het spreekt voor zich dat het recent onthulde Assassin's Creed Valhalla aanwezig is. Ook ligt het in de lijn der verwachting dat eerder aangekondigde games zoals Watch Dogs Legion en Gods and Monsters aanwezig zijn. Fans hopen verder op een update rondom Beyond Good & Evil 2. Tot slot gaan er geruchten over een mogelijke Far Cry 6.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Fans hopen verder op een update rondom Beyond Good & Evil 2." Wordt weer eens tijd! Als die-hard fan van het eerste deel heb ik toch m'n twijfels over deze prequel. Hopelijk gaan ze iedereen wegblazen met een baanbrekend stukje gameplay.

0
test

@MonsterCrab Als je bij het Space Monkey program zit, dan word je op je wenken bediend, de ontwikkelaars doen best veel om de fans van updates te voorzien.

0
test

@El Ninjo Ik volg alle Space Monkey-uitzendingen, maar op een gegeven moment wil ik meer zien dan concept art. Het is ook een apart geval, want ze hebben opzettelijk heel vroeg in het ontwikkelproces al de aankondiging gedaan. De hype is er bij mij een beetje vanaf, maar ik blijf het op de voet volgen.

0
test

@MonsterCrab Ik heb jaren gewacht op BG&E 2, maar voor mij is het inmiddels te laat. Blijkbaar was dit de game die ze al die tijd al hadden willen maken (gigantische open world) maar dat is niet wat ik nou juist zo tof vond aan deel 1. Het is voor mij nu basicly een andere franchise. Ik werd nog wel even Hype van Evil Jade, maar denk dat dit echt een teleurstelling gaat worden. Beetje het gevalletje Assassins Creed die Prince of Persia verving. Geef mij maar een toffe A naar B ervaring, ipv een open world.

0
test

@WvA Tja, ik snap je. Ik denk dat we moeten loslaten dat we een 'echt' vervolg gaan krijgen en dan maar hopen dat dit iets unieks en nieuws gaat doen. Beter iets dan niets!

0
test

Dit is voor mij zo'n geval dat ik al mijn verwachtingen al jaren geleden heb los gelaten. Als het uit komt benader ik het als iets nieuws, want de sprong tussen deze 2 delen is zo groot dat de kans klein is dat je dezelfde gevoel overhoudt als het eerste deel.

0

Aanbevolen voor jou