Nieuws
For Honor

Ubisoft hint naar cross-over For Honor en Assassin's Creed

Onthulling vandaag om 18:00 uur tijdens de livestream

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Ubisoft heeft een teaser gedeeld die hint naar een cross-over tussen For Honor en Assassin's Creed. Op het Twitter-kanaal van For Honor werd een korte video gedeeld die de onthulling aankondigt.

Onder de korte video op Twitter staat de tekst: "Niets is waar, alles is toegestaan". Daarbij wordt in de video vermeld dat de volledige onthulling vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd gaat plaatsvinden tijdens de Warrior's Den-livestream. Dit is een wekelijke livestream waarin ontwikkelaars van For Honor de fans informeren over de recente ontwikkelingen en updates van de game.

Momenteel is het nog niet duidelijk hoe groot deze mogelijke cross-over gaat zijn. Zo werd er eerder in Assassin's Creed Origins een gear pack van For Honor toegevoegd om de twee franchises te combineren. Echter kan het ook iets veel groters zijn. Aangezien beide franchises onder dezelfde ontwikkelaar vallen, zijn er veel mogelijkheden voor een cross-over.

In ieder geval is Ubisoft nog niet klaar met For Honor, aangezien kortgeleden het derde jaar aan updates voor de game bekend werd gemaakt in de vorm van een roadmap. Met de updates worden onder andere nieuwe heroes en seizoenevenementen.

For Honor

De onthulling omtrent For Honor en Assassin's Creed vindt plaats om 18:00 Nederlandse tijd tijdens de Warrior's Den-livestream.

Dit artikel delen:

Lees meer

Below is moeilijk om van te houden De beste gamedeals van de week
1

Reacties op: Ubisoft hint naar cross-over For Honor en Assassin's Creed

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Aug

    • 20 december 2018 11:27
    next stop middel eeuwen weer?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.