Ubisoft: 'Helft van alle games in 2012 in 3D' | Gamer.nl

Ubisoft: 'Helft van alle games in 2012 in 3D' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zullen steeds meer producten in 3D zien op de Xbox 360 en PlayStation 3, maar ook op handhelds", aldus de uitgever tijdens een vergadering met zijn investeerders. "We rekenen er op dat de 3D-markt flink gaat groeien omdat het meeslepender is. Het wordt een goede manier voor ons om meer emotie naar de spelers te brengen."

Nintendo, Sony en Microsoft zijn allemaal hun systemen gereed aan het maken voor 3D-gaming. Zo komt Nintendo voor april 2011 met een nieuwe handheld, de 3DS. De draagbare spelcomputer vergt geen speciale bril om games toch in 3D te zien. Sony heeft de PlayStation 3 al gereed gemaakt voor 3D-gaming via een update. De games die gebruik gaan maken van de technologie kunnen straks via een 3DTV van Sony Bravia correct worden weergegeven. Microsoft werkt samen met televisiemaker LG aan 3D-games voor de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou