Ubisoft heeft ontwikkeling Skull and Bones mogelijk herstart

Ubisoft heeft ontwikkeling Skull and Bones mogelijk herstart

Ubisoft zou opnieuw zijn begonnen met de ontwikkeling van Skull and Bones. De vorige versie van de game zou geheel zijn geschrapt.

Dat claimt Video Game Chronicles. Het spel zou opnieuw ontwikkeld worden als een live-service game. De verhalen in de game zouden ook na de lancering gecreëerd worden afhankelijk van hoe spelers de game doorlopen. Ubisoft zou Fortnite als inspiratiebron gebruiken. Skull and Bones zou dan ook speelbaar moeten worden voor een groot publiek.

Volgens VGC zou creative director Justin Farren - die inmiddels bij Wargaming werkzaam is - vervangen zijn voor Elisabeth Pellen. Pellen is al twintig jaar werkzaam bij Ubisoft en schreef en regisseerde de shooter XIII.

Skull and Bones werd in 2017 aangekondigd tijdens E3, maar raakte sinds E3 2018 in de vergetelheid. Ubisoft toonde niets meer van het spel. Inmiddels gaan de meeste gamers er van uit de game niet meer in ontwikkeling is. De game laat spelers epische zeegevechten houden met piraten.

 
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game had zoveel potentie en kon mooi mee liften op het succes van AC Black flag. Ik moet zeggen dat ik destijds wel na de game uit keek, maar het zal me nu weinig boeien.

0
test

@icewolf Waarom? Ik vind het gegeven erg geschikt om een online multiplayer omheen te bouwen. Black Flag (en Rogue) was ook voor mij een lichtpuntje na het doodsaaie AC3 en even later het niet veel betere Unity. Het heeft potentie, bootjevaren en looten/plunderen met je roversbende tijdens grootse zeeslagen spreekt tijdloos tot de verbeelding imo.

0

Aanbevolen voor jou