Ubisoft haalt managing director Skull and Bones-studio van positie af

Ubisoft haalt managing director Skull and Bones-studio van positie af

Ubisoft heeft Hugues Ricour, de managing director van Ubisoft Singapore, van zijn positie afgehaald in verband met wangedrag op de werkvloer.

Ricour is een van de mensen die veelvuldig werd genoemd afgelopen zomer toen diverse Ubisoft-werknemers van zich lieten horen over seksueel wangedrag op de werkvloer. In reportages werd Ricour beschuldigd van pesterijen, vernederende opmerkingen, wraakacties en seksuele intimidatie. Zo zou hij werknemers hebben verleid hem te kussen op werkevenementen en suggestieve opmerkingen hebben gemaakt over de kleding van vrouwelijke werknemers.

Ubisoft heeft via een e-mail - die is gezien door Kotaku - nu bevestigd dat Ricour niet meer managing director is bij de studio achter Skull and Bones. De afgelopen weken zou er onderzoek zijn gepleegd naar zijn gedrag en dat zou "het onmogelijk maken voor hem om hem aan te houden op deze positie". Het is niet duidelijk of Ricour werkzaam blijft in een andere positie binnen het bedrijf.

 
Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind wel raar dat ze één mechanic uit AC black flag pakken en denken er een hele game omheen te kunnen maken.

0
test

@Daan6661 Ik denk eigenlijk dat die mechanic een hele mooie basis kan vormen voor een volledige game. Het zat in AC al best goed in elkaar, maar uiteraard verwacht ik het hierbij nog een stuk uitgebreider en verfijnder. Ik ben wel benieuwd, we zullen het zien.

0
test

@Lombax ieder zn eigen ding natuurlijk, mij zou het snel vervelen in ieder geval.

0

Klinkt als een gezellig persoon, goed dat ie weg is lijkt me.

0

Aanbevolen voor jou