Ubisoft gelooft dat Project Scarlett en PS5 een grote sprong vooruit zijn

Ubisoft gelooft dat Project Scarlett en PS5 een grote sprong vooruit zijn

Ubisoft vindt dat Project Scarlett en de PlayStation 5 een grote sprong vooruit zijn. Uitvoerend directeur Alain Corre kijkt ernaar uit om de nieuwe terreinen die de nieuwe ontwikkelingen die de consoles met zich meebrengen te verkennen.

Alain Corre, uitvoerend directeur van Ubisoft, geeft in een interview met Telegraph toe dat hij onzeker is hoe de community zal reageren op de PS5 en Scarlett, maar vind de beide consoles een grote stap vooruit. "Beide apparaten van Sony en Microsoft zijn een grote sprong", Aldus Corre. Dit vindt hij goed nieuws voor de game-ontwikkelaars. Ook vertelt Corre dat hij ernaar uitkijkt om de nieuwe terreinen die de nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen te verkennen.

Na het officieel onthullen van de nieuwe generatie console van Sony en Microsoft, is het speculeren al losgebarsten over welke console de volgende generatie gaat overheersen. De geruchten gaan dat de PS5 krachtiger is dan zijn concurrent, ondanks dat de beide bedrijven naast een paar details over de hardware, nog maar weinig concrete informatie naar buiten hebben gebracht.

Een paar dagen geleden heeft Platinum Games verklaard dat de laadsnelheid en de visuele prestaties erop vooruit gaan, maar dat er niks 'super innovatiefs of buitengewoon nieuws' op de nieuwe generatie zal verschijnen. Sony en Microsoft hebben nog geen duidelijke informatie vrijgegeven, maar het is aan te nemen dat verschillende game-ontwikkelaars zoals Ubisoft en Platinum Games weten waar ze het over hebben.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu ga ik iets zeggen wat niet iedereen mee eens is denk ik. Ubisoft is zelf ook niet van innoveren, Dus logisch dat zij een enkel grafische en kracht update al geweldig vinden. Ik vind Ubisoft wel leuke games hebben hoor maar innovatief niet. Ze verbeteren hun games wel, maar als gameplay op zich is het niks wat de rest van de games over de wereld nooit hebben gedaan. Daar is niks mis mee, maar daarom vind ik dit niet meteen een uitspraak waar ik van denk dat de next gen zoveel geweldige speciaal word.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ow ik ben het met je eens volledig.

0
test

Geruchten zijn dat de ps5 krachtiger is? Ik had juist gelezen dat Scarlett krachtiger zou zijn dan de ps5.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola hmm ik zie wel weer wat er uiteindelijk gebeurt ps 5 of xbox zal er allebei wel gewoon goed uit gaan zien. Waarschijnlijk ga ik dit keer alleen de xbox halen aangezien ps niet veel exclusieve heeft die ik wil spelen. Heb deze generatie een ps4 en een one gehaald maar voor die paar games vond ik het uiteindelijk niet waard.

0

Heb je daar een linkje van? @coola

0

Aanbevolen voor jou