Ubisoft-games tijdelijk onspeelbaar tijdens serverwisseling | Gamer.nl

Ubisoft-games tijdelijk onspeelbaar tijdens serverwisseling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ubisoft start met het wi elen van servers op zeven februari. PC-spellen die de door wi eling tijdelijk onspeelbaar worden, zowel online als offline, zijn Tom Clancy's HAWX 2, Might & Magic: Heroes 6 en The Settlers 7. Andere PC-spellen zijn nog wel offline speelbaar, mits er ooit een keer verbonden is met de server. Bij Mac gaat het om A a in's Creed, Splinter Cell Conviction en The Settlers.

Titels als A a in's Creed: Revelations en Driver: San Francisco blijven wel online speelbaar, evenals Just Dance voor de Xbox 360 en The Settlers Online voor de PC. Alle andere spellen worden "geraakt" door de serverwi eling, in welke mate precies wordt niet genoemd, en de Uplay-service van Ubisoft gaat compleet offline. Ubisoft heeft niet bekendgemaakt hoe lang de wi eling gaat duren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou