Ubisoft gaat partnerschap aan met Gibson Guitar | Gamer.nl

Ubisoft gaat partnerschap aan met Gibson Guitar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Een partnerschap aangaan met Gibson Guitar voor de Rocksimth-bundel is een geweldige besli ing voor beide bedrijven", adus Tony Key van Ubisoft. "Gibson staat bekend om zijn gitaren van wereldkla e kwaliteit, en we zijn er trots op dat het bedrijf achter de kwaliteit en ervaring van Rocksmith staat."

De bundel voor rocksmith bevat de game, een speciale kabel om de een elektrische gitaar te verbinden aan een console en een Epiphone Les Paul Junior-gitaar. De bundel gaat 199 dollar kosten (ongeveer 140 euro). Er is ook een versie zonder gitaar verkrijgbaar, die voor 80 dollar (ondeveer 60 euro) over de toonbank gaat. Daarnaast krijgen consumenten die de game aanschaffen een kortingsbon van 25 euro om een echte gitaar mee aan te schaffen.

Rocksmith

Rocksmith is een muziekgame die de lijnen tu en echt muziek maken en het spelen van een spel tracht te vervagen. In de game draait het enkel om de gitaar als speelbaar instrument.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou