'Ubisoft gaat externe speeltesten houden voor Beyond Good & Evil 2'

'Ubisoft gaat externe speeltesten houden voor Beyond Good & Evil 2'

Ondanks dat het al geruime tijd stil is rondom Beyond Good & Evil 2, zou Ubisoft van plan zijn om binnenkort externe speeltesten voor de game te houden.

Dat zegt Tom Henderson van Exputer te hebben vernomen van meerdere bronnen. "Beyond Good and Evil 2 zou nog steeds in ontwikkeling zijn en de game zou deze maand extern getest worden. Deze speeltesten zouden uitgebreider zijn dan de gebruikelijke sessies die Ubisoft voor The Division Heartland, XDefiant en meer heeft gehouden." Verdere details - bijvoorbeeld hoe ver de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 gevorderd is - worden niet gegeven. 

De game is jaren geleden onthuld, maar sindsdien is er op een paar vroege beelden na maar weinig van getoond. In 2020 vertrok regisseur Michel Ancel bij Ubisoft. Kort daarna publiceerde de Franse publicatie Libération een artikel waarin werd geclaimd dat Ancel zich schuldig maakte aan giftig leiderschap. Volgens het artikel zou Beyond Good & Evil 2 zich "in ontwikkelingshel" bevinden. Ook vorig jaar meldde journalist Henderson iets soortgelijks.

Ubisoft zendt aankomende september een nieuwe Ubisoft Showcase uit, waarin het bedrijf naar verwachting diverse aankomende games toont. Het is niet bekend of Beyond Good & Evil 2 daar ook wordt getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Ik zie ook veel liever een single player adventure, maar gezien we het hebben over 2022 Ubisoft en niet 2000 Ubisoft vrees ik toch het ergste...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik ben vooral bang dat het een AC/FC/WD game wordt met de standaard Ubisoft saus open wereld. Ik hoop op iets unieks, maar als je ziet waar Skull and Bones naartoe gaat dan heb ik er niet heel veel vertrouwen in.

0

Aanbevolen voor jou