Assassin's Creed: Unity, dat sinds donderdag verkrijgbaar is in Nederland, bevat een aantal bugs en een framerate die regelmatig wisselt. Daarnaast konden journalisten die de game recenseerden niet in alle gevallen de coöperatieve online gameplay testen. In de Verenigde Staten ontstond er ophef omdat journalisten hun recensie van de game pas na release van de game online mochten zetten. Daardoor kregen sommige consumenten het gevoel dat Ubisoft bepaalde elementen van de game geheim wilden houden voor het grote publiek.

Een woordvoerster van Ubisoft laat nu aan BBC weten dat het bedrijf het gebruik van reviewembargo's en de manier waarop de pers met hun games aan de slag kan, evalueert. Ze noemt games als Assassin's Creed: Unity en Activision's Destiny als voorbeelden van titels waarin de online modus een belangrijk onderdeel is. "De online modus beschikbaar stellen en een volle online wereld aanbieden is essentieel om een complete ervaring aan journalisten te bieden." 

"We werken aan een manier om onze service en communicatie naar consumenten aan te passen, zowel door de manier waarop we met journalisten werken aan te passen en door consumenten open bèta's of vroeger toegang te geven tot sommige games. Daardoor heeft men op voorhand alle informatie die men nodig heeft."