Ubisoft creëert dit jaar een 'hybride' werksituatie

Ubisoft creëert dit jaar een 'hybride' werksituatie

Ubisoft laat weten dit jaar een "hybride" werksituatie te creëren voor al zijn werknemers.

Door het coronavirus waren veel bedrijven - waaronder game-ontwikkelaars - genoodzaakt lange tijd vanuit huis te werken. Nu steeds meer mensen gevaccineerd worden, kijken bedrijven naar de toekomst. Eerder deze week meldde Bloomberg-journalist Jason Schreier al dat Ubisoft zijn werknemers via mail had verwittigd van een nieuwe werksituatie, en het bedrijf heeft die mail nu online gepubliceerd.

"Samenvattend wordt de toekomst hybride, zodat het overgrote deel van Ubisoft-werknemers de kans hebben om thuis- en kantoorwerk te balanceren. Dit is gebaseerd op onze bevindingen van het afgelopen jaar en jullie feedback; deze 'test-en-leer'-wijze blijven we in de toekomst toepassen."

In de e-mail wordt beschreven hoe sommige banen flexibiliteit bieden tussen thuiswerken en op kantoor werken. Een klein aantal posities zou compleet vanuit thuis kunnen werken. Bepaalde posities vereisen echter dat men volledig op kantoor werkt. Door per geval te bekijken wat er mogelijk is, hoopt Ubisoft dat teamleiders de beste beslissingen kunnen maken "om productiviteit en kwaliteit aan te drijven en blije en gezonde teams te garanderen".

De komende maanden gaan managers bepalen of de kantoren van Ubisoft weer open kunnen. Dan moet ook bepaald worden welke functies volledig op kantoor aanwezig moeten zijn en wie er (gedeeltelijk) thuis kan werken. De transitie naar deze werkwijze moet in september plaatsvinden, maar in sommige gevallen kan het ook eerder of later beginnen.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In zo goed als elk bedrijf gebeurt hetzelfde. Ergo, nieuwswaarde 0,0! Wel een beetje selecteren, Michel. Niet zo maar klakkeloos elk "nieuwtje" vertalen en overnemen.

0
test

@Barton Jouw comment voegt anders ook niet veel toe, ook nadat je hem al 3x geedit hebt.. ¯\_(ツ)_/¯

0

@Lavandou ben het wel met hem eens anders. Zo ongeveer Ieder bedrijf ter wereld zit in deze positie. Wow bedrijf A ook! Maar wel perfect gedaan van Ubisoft natuurlijk

0
test

@Lavandou Hoewel ik het met je eens ben, geef je alleen maar een zeik reactie op een zeik reactie, verder voeg je zelf ook niets toe aan het gehele artikel. Altijd leuk die mensen die alleen maar inhoudelijk op een ander komen zeiken en zelf niks ontopics toevoegen.

0
test

@Barton No offense, maar wat is dat toch met lezers (van allerlei nieuwsmedia) tegenwoordig die denken dat zij mogen bepalen wat nieuws is en wat niet? Feedback is altijd welkom natuurlijk, maar de manier waarop het gebracht wordt maakt of breekt het imo wel een beetje. En voor mensen die dit niet interessant vinden is er een hele simpele oplossing: gewoon geen aandacht aan besteden. Ik vond het persoonlijk wél interessant. En nu?

0
test

@MichelMusters Ik waardeer dit soort kleine nieuwsberichten zeker.

0
test

@MichelMusters Ho ho, Michel, wat zeg jij nou? Wij bepalen hier wel even wat jij post en wat niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@MichelMusters [img]https://storage.googleapis.com/pubzapuscentral/watchprosite/timeout/279/raw/timeout_6069781.jpg [/img]

0
test

@MichelMusters Ik had het bericht met interesse gelezen en kwam toen pas verbaasd bij de reacties uit. Gewoon zo doorgaan, wordt gewaardeerd!

0
test

@MichelMusters Excuus, die laatste regels had ik inderdaad weg moeten laten. Die waren in gedachten wat minder hard dan op papier. Laat onverlet dat dit zoals gezegd letterlijk in ieder (groter) bedrijf gaande is waar kantoorwerk wordt verricht. Ik zie dus zelf de bijzonderheid er niet van in en snap niet waarom dit (behalve voor Ubisoft en diens werknemers zelf) nieuws is.

0
test

Goed om te zien dat ze het verstandig bekijken, hopelijk doen meer bedrijven dat.

0

@DarkraverX al is het maar voor het milieu. Ik merk voor mezelf dat ik door het ontbreken van de reistijd tijd overhou voor leukere dingen. Tijdens de lunch even gamen bijvoorbeeld.

0
test

@Ziminar Helemaal mee eens, werk ook thuis sinds de eerste lockdown en vind het ideaal. En alleen tijdens de lunch? Braaf hoor haha :)

0

Aanbevolen voor jou