Ubisoft Connect geeft games cross-play en cross-progressie

Ubisoft Connect geeft games cross-play en cross-progressie

Ubisoft-games krijgen opties voor cross-play en cross-progressie via het gisteren aangekondigde Ubisoft Connect.

De gratis service combineert Uplay en Ubisoft Club en geeft spellen die het ondersteunen cross-play en cross-progressie. Games kunnen dus, ongeacht op welk systeem er wordt gespeeld, met alle andere gamers gespeeld worden. Alle progressie gaat mee naar andere platformversies als er gewisseld wordt.

Dit "ecosysteem van services voor Ubisoft-games op alle systemen" lanceert tegelijk met Watch Dogs Legion op 29 oktober. Uiteindelijk moeten de meeste moderne Ubisoft-games het ondersteunen. Games als Assassin's Creed Valhalla, Hyper Scape, Riders Republic, Hyper Scape en dus Watch Dogs Legion vallen hier in ieder geval onder.

Naast cross-play en -progressie ontvangen leden ook een Ubisoft Account met een level. Dit level gaat omhoog door uitdagingen in games te klaren en zo Ubisoft Connect XP te verdienen. Ubisoft Connect XP valt niet uit eerder uitgekomen Ubisoft-games te halen. In plaats van dat eerder uitgekomen games mogelijkheden krijgen om XP vrij te spelen, ontvangen alle leden meer dan 1000 punten, ongeacht welke games in het verleden zijn gespeeld.

Ubisoft Connect komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch, Stadia, iOS, Android en het internet. Op de officiële website is meer informatie te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op zich handig als je de game nu voor de huidige generatie zou kopen en een PS5 of een Series X zou aanschaffen dat je dan meteen door kan gaan. Ik zou het nog mooier vinden als ik daar net nog een extra Ubisoft-account voor nodig zou hebben maar dat het via MS of Sony zou lopen. Met het uitbrengen van een nieuwe generatie zou je daar als platfomhouder een mooie service voor kunnen maken.

0

Hyperscape wordt dubbel vermeld ;) Wel tof dat ze deze service uitbrengen!

0

Aanbevolen voor jou