Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat het de Japanse RPG Shin Megami Tensei Lucifer's Call naar Europa zal brengen. Het spel verscheen eerder al in de Verenigde Staten onder de naam Shin Megami Tensei Nocturne. Het spel zal in juni van dit jaar exclusief voor de Playstation 2 worden uitgegeven.

Lucifer's Call is het derde deel in de Shin Megami Tensei reeks en speelt zich af in een post-apocalyptische versie van Tokio. De wereld ligt in puin na een grote ramp die de naam De Conceptie heeft gekregen (had de wereld maar de pil geslikt). Door de belabberde toestand op onze planeet zagen demonen de kans de aarde binnen te dringen.

Zoals altijd bij Japanse RPG spellen ligt het lot van onze aardkloot in handen van een klein jochie. Het jochie van dienst moet maar liefst 100 verschillende soorten monsters verslaan, maar krijgt hierbij wel hulp van Megatama, parasieten waarmee hij zelf over demonische krachten kan beschikken. Deze Megatama zouden voor de tactische diepgang in het gevechtssysteem van het spel moeten zorgen. Fans van typisch Japanse RPG spellen moeten in juni de gameshops in de gaten houden!