Nieuws
Roller Champions

Ubisoft blijft Roller Champions toch wel ondersteunen

Het huidige, tweede seizoen wordt wel verlengd

Geschreven door Michel Musters op
In tegenstelling tot wat er via recente geruchten wordt gemeld, blijft Ubisoft Roller Champions ondersteunen.

Dat laat de uitgever op social media weten. Journalist Jeff Grubb meldde onlangs dat hij van een bron had vernomen dat Ubisoft van plan zou zijn om Roller Champions na het derde seizoen te laten vallen.

In een statement laat de uitgever nu weten dat dit niet klopt. "Roller Champions wordt niet geannuleerd en we blijven de game ondersteunen." Het bedrijf laat weten dat het team zich vooral richt op de elementen die volgens spelers verbeterd kunnen worden.

In het verlengde daarvan wordt het huidige tweede seizoen Disco Fever verlengd. Dat geeft het team meer tijd problemen die spelers aangaven op te lossen, alsmede het toevoegen van cross-invites. "We kunnen jullie vertellen dat we spannende dingen in de planning hebben voor aankomende seizoenen."

Roller Champions werd in 2019 aangekondigd en kwam afgelopen mei uit. De free-to-play-game combineert skaten met balsport. De PvP-game laat spelers in teams spelen, waarbij de bal in het doel van de tegenstander moet worden gegooid. Daarvoor moet degene met balbezit eerst een volledig rondje skaten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Baldur's Gate 2-acteur David Warner overleden Juventus keert terug in Fifa 23
1

Reacties op: Ubisoft blijft Roller Champions toch wel ondersteunen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Wiebelsnor

    • 26 juli 2022 12:29
    Opzicht wel lache op het te spelen voor een halfuurtje. Misschien na de patch dat het wat spannender wordt om door te spelen. We'll see…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.