Ubisoft: 'Alleen een singleplayer is niet meer genoeg' | Gamer.nl

Ubisoft: 'Alleen een singleplayer is niet meer genoeg' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Redding: "Co-op is iets waar fans van tactische shooters op de PC al helemaal weg van waren, maar we zien nu een grote verschuiving waarbij de harde kern van alle gamers niet alleen een diep verhaal met gedenkwaardige momenten, drama en investeringen uit een singleplayer willen halen, maar dit ook willen delen met vrienden."

"Dat heeft ons gemotiveerd [een coöperatieve modus in Splinter Cell: Conviction te verwerken]", aldus Redding. "Gamers willen op de bank zitten met hun vriendin en de game spelen, of met een goede vriend via Xbox Live spelen."

Splinter Cell: Conviction is vanaf vandaag voor Xbox 360 verkrijgbaar in de winkels. Sam Fisher's dochter Sarah is in een auto-ongeluk omgekomen, maar al snel krijgt de voormalige geheim agent het gevoel dat het ongeluk eigenlijk een moord is. Verwacht later vandaag de recensie op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou