Two Point Hospital komt later dit jaar naar consoles

Two Point Hospital komt later dit jaar naar consoles

Ziekenhuissimulator Two Point Hospital komt later dit jaar naar consoles, zo heeft Sega laten weten.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opricht. De studio is inmiddels gekocht door Sega.

De game moet ergens eind dit jaar verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. Een precieze datum is er nog niet. Daarnaast bevatten de consoleversies de uitbreidingen Bigfoot en Pebberley Island. Two Point Hospital is op dit moment speelbaar op pc, Mac en Linux. Hieronder is de eerste consoletrailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik Ben wel benieuwd wat mensen van deze game vinden? Ik speel nog vaak de oude theme hospital. Maar deze nog nooit onmdat ik geen pc gamer (meer) ben. Toxh vind ik hem interessant. Is deze game ook goed of maar een matig spirituele opvolger? Ik ben in ieder geval blij en geïnteresseerd. Ik vond een tijdje geleden al dat deze op switch interessant zou kunnen zijn vanwege de touchscreen,

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik ben oldskool gamer. Ik heb destijds theme hospital kapot gespeeld en ik kan je mededelen dat two point hospital echt geweldig is! Zeer verslavend en bijna alle elementen van theme hospital komen terug :-) plus extra :-) Kortom top game

0
test

@watashi wa maurice desu. Ook nog steeds ergens op me desktop staan : P Maar niet echt een console game dit!? Toch wel fijner met een muis denk ik zo.

0

Aanbevolen voor jou