Nieuws
Two Point Hospital

Two Point Hospital een week gratis speelbaar via Nintendo Switch Online

Ook zijn er drie SNES-games voor de service aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
De simgame Two Point Hospital is van 28 juli tot en met 3 augustus een week lang gratis speelbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees.

De actie geldt voor Europeaanse abonnees. In de Verenigde Staten wordt Among Us gratis aangeboden aan Switch Online-abonnees. Het spel kan nu alvast worden gedownload, zodat men vanaf 28 juli meteen aan de slag kan.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opricht. De studio is inmiddels gekocht door Sega en werkt aan Two Point Campus.

Op 28 juli worden er ook drie games aan de SNES-app toegevoegd, die alleen speelbaar is voor mensen met een Switch Online-abonnement. Het gaat Claymates - een platformer waarin spelers in dieren van klei kunnen veranderen - Jelly Boy - een platformer waarin het hoofdpersonage van gelei is gemaakt en zo ook verschillende vormen kan aannemen - en puzzelspel Bombuzal, op de SNES nog Ka-Blooey genaamd. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Beelden en info van geannuleerde Superman-game van Factor 5 uitgebracht Humankind bevat toch geen controversiële Denuvo-DRM
0

Reacties op: Two Point Hospital een week gratis speelbaar via Nintendo Switch Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.