Two Point Hospital een week gratis speelbaar via Nintendo Switch Online

Two Point Hospital een week gratis speelbaar via Nintendo Switch Online

De simgame Two Point Hospital is van 28 juli tot en met 3 augustus een week lang gratis speelbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees.

De actie geldt voor Europeaanse abonnees. In de Verenigde Staten wordt Among Us gratis aangeboden aan Switch Online-abonnees. Het spel kan nu alvast worden gedownload, zodat men vanaf 28 juli meteen aan de slag kan.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opricht. De studio is inmiddels gekocht door Sega en werkt aan Two Point Campus.

Op 28 juli worden er ook drie games aan de SNES-app toegevoegd, die alleen speelbaar is voor mensen met een Switch Online-abonnement. Het gaat Claymates - een platformer waarin spelers in dieren van klei kunnen veranderen - Jelly Boy - een platformer waarin het hoofdpersonage van gelei is gemaakt en zo ook verschillende vormen kan aannemen - en puzzelspel Bombuzal, op de SNES nog Ka-Blooey genaamd. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou