Nieuws
Twitter

Twitter start officieel kanaal voor games

Kanaal moet relatie met ontwikkelaars en community opbouwen

Geschreven door Lucas May op

Twitter is een kanaal gestart dat zich exclusief op games richt met de naam Twitter Gaming. Vorige maand heeft de social media-gigant een directeur voor aan games gerelateerde zaken aangesteld.

De eerste tweet werd 8 januari uitgestuurd met de simpele mededeling “Hello!”. Gisteren werd er een GIF geplaatst van Space Invaders met het ondertitel “Let’s Tweet!”. Volgens de beschrijving van het kanaal gaat Twitter Gaming zich bezighouden met games, gaming, gamers en esports. Op het moment van schrijven heeft het account meer dan 50.000 volgers. Ontwikkelaars zoals Blizzard, Activision en 2K hebben het kanaal verwelkomd op Twitter.

Rodrigo Velloso is sinds kort verantwoordelijk voor gaming bij Twitter. Hiervoor heeft hij twee jaar dezelfde rol vervuld bij Youtube. Velloso gaat Twitter helpen om relaties met de gaming community, individuele ontwikkelaars en streamers op te bouwen.

De precieze invulling van het Twitter Gaming-kanaal is nog niet duidelijk. Geïnteresseerden kunnen het account volgen via @TwitterGaming.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Limit Theory Princess Daisy binnenkort speelbaar in Super Mario Maker
0

Reacties op: Twitter start officieel kanaal voor games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.