Hitman 2-speler krijgt Twitter-ban voor 'bedreiging' Sean Bean | Gamer.nl

Hitman 2-speler krijgt Twitter-ban voor 'bedreiging' Sean Bean | Gamer.nl

Een gebruiker op Twitter genaamd 'TheFatConsol3R' is verbannen van Twitter na het plaatsen van een controversiële tweet. In het betreffende bericht meldde de gebruiker van plan te zijn om acteur Sean bean te gaan vermoorden. Echter refereerde de gebruiker naar de Elusive Target-missie in Hitman 2 waarin het personage, gespeeld door Bean, vermoord moet worden door de speler.

Kort na het uitbrengen van de tweet, ontving de gebruiker een melding van Twitter dat zijn account permanent is verwijderd voor het overtreden van de regels van het social media-platform. Daaraan werd toegevoegd dat de gebruiker de regels specifiek overtrad voor het plaatsen van 'gewelddadige bedreigingen'.

Sindsdien heeft 'TheFatConsol3R' pogingen gedaan om zijn verbanning op te heffen. De gebruiker meldt aan Twitter dat hij met zijn tweet refereerde naar de Elusive Target-mi ie van Hitman 2 en daarmee niet van plan was om de acteur daadwerkelijk te vermoorden. Ondanks de pogingen om het account te herstellen, heeft Twitter niet gereageerd op de verzoeken van de gebruiker.

Hitman 2

Sinds gisteren kunnen spelers van Hitman 2 de eerste Elusive Target-mi ie spelen. In deze specifieke mi ie is het de bedoeling dat de speler als Agent 47 de beruchte huurmoordenaar Mark Faba vermoorden. Faba wordt in de game gespeeld door de Britse acteur Sean Bean en is in meerdere promotionele trailers verschenen voor de game.

Eerder brachten wij een review uit voor Hitman 2 waarin het werd geprezen om zijn uitgebreide, veeleisende levels en fijne spelmechanieken.

Hitman 2 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou