Twitter-accounts voor Final Fantasy 16 gevonden

Twitter-accounts voor Final Fantasy 16 gevonden

Fans hebben twee Twitter-accounts gevonden die mogelijk gebruikt gaan worden voor het nog onaangekondigde Final Fantasy 16.

Op social media gaf men aan de twee Twitter-accounts gevonden te hebben, genaamd '@FF16_JP' en '@FF16_EN'. Het zou hierbij logischerwijs om de Japanse en Engelse versies van officiële Twitter-accounts gaan. De accounts zijn op dit moment nog vergrendeld en zijn vorige maand aangemaakt. Mogelijk zijn ze verbonden aan een e-mailadres van Square Enix, al is dit niet bevestigd.

Het is niet ongebruikelijk dat uitgevers voor de aankondiging van een nieuwe game al social media-accounts voor het spel in kwestie aanmaken. Het is echter ook mogelijk dat andere mensen of bedrijven de accounts hebben aangemaakt, mogelijk om te kunnen verkopen aan Square Enix wanneer de game officieel wordt aangekondigd.

Square Enix heeft vooralsnog in ieder geval geen nieuw deel in de Final Fantasy-reeks aangekondigd. Final Fantasy 15 verscheen in 2016. Wel is bekend dat Square Enix aan het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake werkt. Eerder dit jaar verscheen daar het eerste deel van.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Please weer een echte fantasy ff game. Heb nu wel weer genoeg semi tech/steampunk settings gezien met emo jongens met piekhaar en kleding met veel te veel gespen en ritsen erop.

0

@darkmanwls Wat is dan volgens jou een 'echte' fantasy game? Aangezien zaken als cyberpunk en steampunk toch ook wel echte subgenres binnen fantasy zijn, dus ben ik benieuwd wat fantasy volgens jou dan wel zou moeten zijn.

0

@Quirinius mag van mij wel weer een keer de kant op van ff9 of ff12.

0
test

@Quirinius Wat men als genre "fantasy" noemt, dus middeleeuwse setting, magie, draken, etc. Wat final fantasy was tot aan deel 7, en weer even was in 9, 11 en 14 (maar die laatste 2 waren mmo's). En ja genres kunnen overlappen, maar volgens mij snapte je prima wat ik bedoelde met fantasy.

0

Aanbevolen voor jou