Twitter-account van Crysis toont teken van leven

Twitter-account van Crysis toont teken van leven

Voor het eerst in ruim drie jaar is er een nieuwe post gemaakt op het officiële Twitter-account van de Crysis-franchise.

Het laatste bericht op het account stamt uit december 2016. Gisteren werd er een nieuwe post geplaatst, met daarin de opmerking "ontvangt data". Geen verdere context werd gegeven.Het officiële Xbox Twitter-account reageerde overigens ook op de tweet met de opmerking: "Dit is geen oefening."

Het heeft fans doen laten speculeren dat er een aankondiging rondom Crysis aan zit te komen - mogelijk een nieuw deel of een remaster. Crisis-ontwikkelaar Crytek heeft al een tijdje niets meer gedaan met de first-person shooterfranchise. De meest recente game van de ontwikkelaar is Hunt: Showdown.

Meer details zijn er nog niet. De meest recente game in de reeks is Crysis 3, dat in 2013 verscheen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat sowieso nog wat jaren duren voordat we het kunnen draaien op 60fps

0
test

@Millman7 Series x kan het makkelijk op 60 fps draaien. Heb een vermoeden dat ze een bundel gaan doen alle 3 of 4 de games op pc grafics.

0
test

@hulstpower de grap is je flink voorbij gelopen. Crysis was altijd een grafisch intensief spel. Vandaar dat er altijd een grap werd gemaakt als er een nieuwe videokaart oid uitkwam dat ging als "but will it run crysis".

0
test

@hulstpower Ligt er natuurlijk aan wat ze gaan doen, hell zelfs de PS1 kan makkelijk iets op 60fps draaien.....

0
test

Ik vond en vind deel 1 en warhead nog steeds goede games om te spelen. Deel 2 was al minder en deel 3 moet ik nog steeds uit het plastic halen. Ik vond het zo jammer dat deel 2 zich in New York afspeelde en niet op het eiland uit deel 1.

0

@chefry Maar kun je ook aan jezelf uitleggen waarom je dat jammer vindt? Ik vond de verandering van setting juist wel charmant na 2 games (technisch 3 games als we Far Cry 1 meetellen) in de jungle rond te rennen, het was juist de gameplay waar ik van in slaap viel.

0
test

@gimbal2 ben het met je eens vond ze allemaal vet maar de setting new york trok ik ook wel.

0
test

@gimbal2 Gameplay van deel 2 was zeer matig.. Deel 3 was wat dat betreft iets beter, maar nog steeds beneden maats en met bovendien een nog slechter script en verhaalvertelling. Ik hoop een remaster van deel 1, de enige echt goede Crysis game naar mijn mening.... Warhead was ook wel oké, maar ook die is al iets minder dan deel 1...

0
test

@gimbal2 De jungle was vet vanwege het onverwachte effect dat uit de struiken vijanden te voorschijn kwamen. Maar ook vanwege de verhaallijn. Zeker aan het einde als je terug gaat. De opgebouwde spanning in het eindfilmpje en dan blijkt prophet nog te leven. Dat vind ik jammer dat ze daar niet zijn doorgegaan. Ook het feit dat de hoofdpersoon in deel 2 niet deed praten met de mensen die hij tegenkwam. Dat level dat je zweeft door het ruimteschip vond ik erg moeilijk in het begin maar was wel vet gedaan.

0

Aanbevolen voor jou