Twitter-account van Crysis hint mogelijk naar remaster van origineel

Twitter-account van Crysis hint mogelijk naar remaster van origineel

Een nieuwe tweet op het Twitter-account van de Crysis-franchise hint mogelijk naar een remaster of remake van het origineel.

Gisteren bleek al dat na jaren van stilte er weer een teken van leven was op het Twitter-account, maar inmiddels is er een nieuwe tweet geplaatst. Daarin wordt "Hey Nomad, you're still with us?" gemeld.

Dat is de eerste dialoog uit de eerste Crysis-game. Het is wat Prophet tegen Nomad zegt in de eerste vliegtuigscène van de game. Het lijkt er dus op dat er naar iets omtrent de eerste Crysis-game wordt gehint, al is nog niet duidelijk waar het precies om gaat.

Electronic Arts, de eigenaar van de IP, heeft tijdens zijn meest recente gesprek met investeerders al gemeld dat het van plan is om de komende jaren meer remasters van bekende franchises uit te brengen. Mogelijk dat een remaster van Crysis hier onder valt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Crysis 1 vond ik persoonlijk misschien wel de beste single player Shooter ooit genaakt. 2 en 3 vond ik helemaal ontspoord en hadden qua verhaal een hele andere insteek die ik nooit begrepen heb. Maar ja ben wel te porren om crysis 1 nog een keer uit te spelen met dikkere graphics zou wel leuk zijn als ze dan de uitbreiding er ook in meenemen.

0
test

@Fpsbig Ik heb het helemaal met je eens. Ze hadden het verhaal van het eiland moeten afmaken ipv verplaatsen naar New York

0
test

@Fpsbig Met je eens 1 van de beste er is er voor mij 1 zelf die er boven staat en op nummer 1 is golden eye op n64 zoveel uur in gestopt met vrienden.

0
test

@hulstpower ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............................. Heb je vast een voorraadje.

0

@Fpsbig zodra je tegen de aliens moet gaan vechten takelt het te hard af, het zal bij mij nooit op een "best of" lijstje verschijnen. Ook niet op een best of Crytek, Warhead was een iets meer plezierige totaalervaring in mijn mening.

0
test

Deeltje 1 is de beste uit de serie. Meer dan welkom dit

0

Aanbevolen voor jou