Nieuws

Twitch verwijdert PogChamp emote

Ongepaste Tweets van de man achter het gezicht

Geschreven door Cody Dakota op
Twitch heeft de bekende PogChamp emote van hun dienst verwijderd vanwege ongepast gedrag van de afgebeelde persoon.

Dat geeft de livestreamingsdienst aan in een Tweet. Twitch verklaart dat het gezicht van de SpaanseRyan 'Gootecks' Gutierrez niet langer symbool kan staan voor hun service vanwege zijncontroversiële uitspraken.

Gister werd het Capitool in Washington bestormd door duizenden Trump-aanhangers om vergaderingen te verstoren. Gutierrez riep zijn volgers tijdens de rellen in een Tweet op om meer geweld te gebruiken en dat kan volgens Twitch niet door de beugel.

Twitch heeft inmiddels laten weten dat dit niet het einde is van de PogChamp emote en dat het opzoek zal gaan naar een nieuw gezicht.

Dit is niet de eerste keer dat Gutierrez onder vuur ligt vanwege controversieel uitspraken. Onlangs gaf de internetbekendheid nog aan dat de complottheorieën rondom Corona niet langer genegeerd kunnen worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG 2 is naar verluidt sinds begin 2020 in ontwikkeling Teaserwebsite van Super Mario 3D World + Bowser's Fury gelanceerd
1

Reacties op: Twitch verwijdert PogChamp emote

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheDeeGee

    • 7 januari 2021 13:58
    En dan gaat ie ook nog die dooie verdedigen die mee heeft gedaan aan de bestorming van een overheidsgebouw… het word met de dag gekker.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.