Twitch-streamers kunnen exclusieve streams voor abonnees uitzenden

Twitch-streamers kunnen exclusieve streams voor abonnees uitzenden

Streamers op Twitch kunnen nu exclusieve streams voor hun abonnees uitzenden.

Dat onthulde Twitch in een nieuwe blogpost. Het is al geruime tijd mogelijk voor kijkers van het platform om zich te abonneren op hun favoriete streams. Daarvoor betaalt men 4,99 euro aan de streamer in kwestie. In ruil daarvoor ontvangt men meer mogelijkheden in de chat van de stream, alsmede minder reclames.

Het is vanaf nu ook mogelijk dat streamers livestreams uitzenden op Twitch die alleen door hun abonnees zijn te zien. Dit geeft streamers een extra manier om hun abonnees te belonen en mensen te overtuigen om abonnee te worden. Mensen die geen abonnee zijn, krijgen een kort fragment uit de livestream te zien.

De optie om exclusieve streams uit te zenden naar abonnees is beschikbaar voor Twitch Affiliates en Twitch Partners. Dezelfde regels als tijdens een normale stream gelden tevens voor de exclusieve streams.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"...en mensen te overtuigen om abonnee te worden." Ik heb juist meer het idee dat dit averechts werkt. Of het moet een streamer zijn die ik al geruime tijd volg. Maar als ik een streamer tegenkom die ik potentieel zou kijken, en ik krijg alleen een fragment van een exclusieve stream te zien, dan laat ik die wel ff links liggen. Maar misschien ben ik hiermee in de minderheid.

0
test

Ik begrijp überhaupt niet waarom je zou betalen om naar iemand te kijken die een spelletje speelt, zal de leeftijd wel zijn *Whitewolf begint oud te worden.

0

@Whitewolf1988 Wellicht is het het overwegen waard om een nameChange door te voeren ;) *Graywolf* :P

0
test

@Whitewolf1988 Het wordt hier niet gezien als de streamer betalen, maar te steunen door te doneren. Een abonnement geeft je leuke emotes en geen commercials, maar dan is het dan ook. Nu gaan ze kijkers buitensluiten, die door "ads" en bits doneren ook voor geld naar de streamer zorgde. Maar over het algemeen denk ik dat niet veel streamers hiervoor zullen gaan, tenzij het gaat om een gesponsorde stream met exclusieve content.

0
test

@warcryptic Met uBlock Origin heb ik ook geen reclame, daarnaast chat ik bijna nooit dus waarom zou ik dan betalen voor emotes die ik nooit gebruik. Ik zie Streamen als een hobby, als je er geld mee wilt verdienen ga dan voor de TV werken.

0
test

@Whitewolf1988 Mijn favorite streamers doen meer dan alleen een spelletje spelen :) tegenwoordig zijn er een hoop die er een show van maken (Dr.Disrespect) of die gewoon erg goed zijn waardoor het leuk is om naar te kijken (Shroud) en daar kan je ook een hoop van leren. Daarnaast zijn er ook veel streamers die gewoon een goed gevoel voor humor hebben waardoor je meer kijkt voor de streamer zelf (SovietWomble). Om hier voor te betalen? nee dat zou ik nooit doen, maar blijft leuk om zo nu en dan naar te kijken.

0
test

@MelvinChowder, Uiteraard begrijp ik dat er genoeg streamers zijn die er een leuke show van ( proberen ) te maken, de filmpjes van SovietWomble kijk ik ook meestal. Maar het stukje betalen voor iemand die een spelletje speelt, show of niet zou ik nooit doen zoals jezelf ook aangeeft.

0

@Whitewolf1988 Nou bijv games die je wil aanschaffen maar nog niet zeker van bent. Of games op een console die je niet hebt en soms als ik niet kan slapen

0
test

@Whitewolf1988 ik ben geabonneerd op het kanaal van onze Racing league waarin elke week de races van afgelopen weekend worden besproken. Vind het een mooie manier om de league te steunen.

0

Aanbevolen voor jou