Twitch-streamer Shroud stapt over op Mixer

Twitch-streamer Shroud stapt over op Mixer

De wereldberoemde Twitch-streamer Shroud heeft bekendgemaakt dat hij, net als Ninja, de overstap naar Mixer gaat maken.

Michael 'Shroud' Grzesiek heeft met een Tweet aangekondigd dat hij het streamingskanaal Twitch gaat verlaten voor de variant van Microsoft, genaamd Mixer. Shroud is niet de eerste prominente streamer die deze overstap maakt, gamegigant Ninja ging hem al voor. Volgens Ninja kwam hij hiermee "terug in contact met zijn roots" en helpt het hem "herinneren waarom hij zo dol is geworden op streamen". Naast deze intrinsieke redenen ontving de streamer maar liefst 44 miljoen van Mixer.

De kans is dus groot de Shroud een vergelijkbare deal aangeboden heeft gekregen van Mixer. Ondanks dat het geldbedrag van de deal nog niet bekend is, weten we inmiddels wel dat de deal inhoudt dat Shroud voortaan exclusief via Mixer gaat streamen. Dit betekent dat hij Twitch niet meer mag aanraken van zijn nieuwe werkgever.

Grzesiek beschikt volgens Twitchtracker over de op twee na grootste aanhang van de wereld. Mixer wil al deze mensen voor zich proberen te winnen door Grzesiek naar Mixer te halen. Sterker nog, speciaal om te vieren de Shroud de overstap maakt, krijgen alle Shroud-kijkers een gratis maandsubscriptie op Shroud's nieuwe Mixer-account.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een hypocriete zooi allemaal 'oh contact met mijn roots, waarom ik dol was op streamen', geloof je zelf toch niet, geld, daar is het ze puur om te doen... maargoed, ik wou dat ik ook met zoiets onzinnigs zoveel geld kon verdienen, dus op dat gebied ben ik wel zeer jaloers op ze..

0
test

@SuperDre uiteraard kan ik Ninja's gedachten niet lezen, maar ik denk dat hij dit bedoelde. Toen hij bij Twitch zat voelde hij de 'druk' om continue te streamen omdat hij anders subs zou verliezen. Door de betaling van Microsoft is die druk minder / weg en kan hij naast streamen anderen content maken die hij zelf wil. De opmerking 'terug naar zijn roots' kan te maken hebben dat hij vroeger een Halo esport speler was en dat hij in de toekomst Halo: Infinite gaat streamen.

0
test

Nooit van gehoord. Mij zie je alleen in de Retro categorie.

0

Aanbevolen voor jou