Twitch brengt gebruikers in contact met nieuwe vriendenlijst | Gamer.nl

Twitch brengt gebruikers in contact met nieuwe vriendenlijst | Gamer.nl

Streamingdienst Twitch heeft aangekondigd een vriendenlijst toe te voegen aan de website. Gebruikers kunnen hiermee gemakkelijker in contact blijven met andere Twitch-leden.

In totaal kunnen 500 gebruikers worden opgeslagen in de vriendenlijst. Met de nieuwe functie is het mogelijk om te zien welke vrienden online zijn en kunnen persoonlijke berichten worden uitgewi eld. “Twitch is altijd een goed platform geweest waarmee streamers in contact kunnen komen met kijkers, nu kunnen gebruikers ook met elkaar in contact komen. Andere sociale functies zijn een nieuwe Channel Feed, Whispers en Party Chat”, aldus Marcus Graham van Twitch.

Twitch heeft hiernaast aangekondigd dat gebruikers die zich abonneren op kanalen de streams hierop zonder advertenties kunnen bekijken. Verder heeft de streamingdienst een nieuw ontwerp onthuld voor de Creative Directory. Op deze sectie van Twitch wordt schilderen, cosplay, koken, gameontwikkeling en meer alternatieve content vertoond.

De bèta voor de vriendenlijst is reeds van start gegaan. Twitch deelde uitnodigingen uit voor bezoekers van het PAX East-evenement van afgelopen week. De verwachting is dat binnenkort meer gebruikers worden toegevoegd aan de bèta.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou