Nieuws
Twitch

Twitch brengt gebruikers in contact met nieuwe vriendenlijst

Bèta gestart voor geselecteerde gebruikers

Geschreven door Lucas May op

Streamingdienst Twitch heeft aangekondigd een vriendenlijst toe te voegen aan de website. Gebruikers kunnen hiermee gemakkelijker in contact blijven met andere Twitch-leden.

In totaal kunnen 500 gebruikers worden opgeslagen in de vriendenlijst. Met de nieuwe functie is het mogelijk om te zien welke vrienden online zijn en kunnen persoonlijke berichten worden uitgewisseld. “Twitch is altijd een goed platform geweest waarmee streamers in contact kunnen komen met kijkers, nu kunnen gebruikers ook met elkaar in contact komen. Andere sociale functies zijn een nieuwe Channel Feed, Whispers en Party Chat”, aldus Marcus Graham van Twitch.

Twitch heeft hiernaast aangekondigd dat gebruikers die zich abonneren op kanalen de streams hierop zonder advertenties kunnen bekijken. Verder heeft de streamingdienst een nieuw ontwerp onthuld voor de Creative Directory. Op deze sectie van Twitch wordt schilderen, cosplay, koken, gameontwikkeling en meer alternatieve content vertoond.

De bèta voor de vriendenlijst is reeds van start gegaan. Twitch deelde uitnodigingen uit voor bezoekers van het PAX East-evenement van afgelopen week. De verwachting is dat binnenkort meer gebruikers worden toegevoegd aan de bèta.

Bron: Twitch

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt Red verbetert software voor Cyberpunk 2077 Schuilen voor Jason Voorhees in Friday the 13th
0

Reacties op: Twitch brengt gebruikers in contact met nieuwe vriendenlijst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.