Nieuws

Twisted Metal-televisieserie komt mogelijk dit jaar uit

Daar hint de baas van PlayStation Productions naar

Geschreven door Michel Musters op
De televisieserie gebaseerd op Twisted Metal zou dit jaar wel eens uitgezonden kunnen worden.

Daar hint Asaq Qizilbash, de baas van PlayStation Productions, naar in een tweet. De tweet in kwestie toont een filmpje waarin hij in een lift staat. Op de deuren van de lift is het Gran Turismo-logo te zien, en wanneer de deuren opengaan is artwork van The Last of Us op de muur te zien.

In de tweet meldt hij dat het "PlayStation Productions dit jaar in één liftritje" betreft. Daarmee refereert hij naar de aankomende Gran Turismo-verfilming en de HBO-serie The Last of Us. Hij meldt daarbij ook: "Je kunt het niet zien, maar mijn hoofd staat in brand", gevolgd door emoji's van een clown en vuur.

Dat laatste is overduidelijk een referentie naar het personage Sweet Tooth uit de Twisted Metal-reeks. Daarmee lijkt Qizilbash dus te suggereren dat de Twisted Metal-televisieserie ook dit jaar uitkomt.

Een paar jaar geleden werd al bevestigd dat er een live-action serie wordt gemaakt van PlayStation-franchise Twisted Metal. Sweet Tooth wordt ingesproken door Will Arnett (Bojack Horseman, Arrested Development) en gespeeld door worstelaar Samoa Joe, maar Anthony Mackie speelt de hoofdrol - hij kruipt in de huid van een outsider die een mysterieus pakketje door de woestenij moet vervoeren. Andere bevestigde acteurs zijn Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) en Neve Campbell (Scream). 

Vorig jaar bleek dat het eerste seizoen is opgenomen. Een officiële releasedatum is er nog niet, maar de serie moet op streamingdienst Peacock worden uitgezonden. Er gaan ook geruchten over een nieuwe Twisted Metal-game, al is dit nooit officieel bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Aan de PlayStation VR2-hardware ligt het niet Avatar Generations nu beschikbaar op iOS en Android
0

Reacties op: Twisted Metal-televisieserie komt mogelijk dit jaar uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.