Twisted Metal-serie wordt vergeleken met Zombieland

Twisted Metal-serie wordt vergeleken met Zombieland

Een Sony-topman heeft de aankomende televisieserie gebaseerd op Twisted Metal vergeleken met de film Zombieland.

Dat deed Carter Swan, een senior producer bij PlayStation Studios, in een gesprek met IGN. "De makers van de serie - Paul Wernick en Rhett Reese - zijn grote fans van de game. Ze proberen elementen die ze tof vinden te gebruiken en dezelfde stijl te gebruiken. Ze kunnen die gewelddadige, overdreven elementen pakken en ze leuk maken. Zombieland is een goede vergelijking als je kijkt naar wat we kunnen doen. Ze willen de Apocalyps zo leuk mogelijk maken."

Een paar jaar geleden werd al bevestigd dat er een live-action serie wordt gemaakt van PlayStation-franchise Twisted Metal. Sweet Tooth wordt ingesproken door Will Arnett (Bojack Horseman, Arrested Development) en gespeeld door worstelaar Samoa Joe, maar Anthony Mackie speelt de hoofdrol - hij kruipt in de huid van een outsider die een mysterieus pakketje door de woestenij moet vervoeren. Andere bevestigde acteurs zijn Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) en Neve Campbell (Scream).

Volgens Swan is ook de showrunner, Michael Jonathan Smith (een van de schrijvers van Cobra Kai) een groot fan van de game. "Hij wil het ook vooral leuk maken, ook wanneer er een duister randje aan zit. Maar er zijn momenten die draaien rondom verschrikkelijke gebeurtenissen, en dat maakt je emotioneel... maar de game is uiteindelijk helemaal getikt en draait om plezier, dus we doen ons best dat vast te leggen."

Eerder dit jaar bleek dat de opnames van het eerste seizoen al zijn afgerond. De serie moet op een nog onbekend op streamingdienst Peacock verschijnen. Sony werkt verder aan nog veel meer series en films, waaronder de The Last of Us-serie die in januari op HBO verschijnt, alsmede films gebaseerd op Gran Turismo en Ghost of Tsushima en series rondom Horizon en God of War.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou