Twisted Metal krijgt hogere leeftijdsclassificatie | Gamer.nl

Twisted Metal krijgt hogere leeftijdsclassificatie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Amerikaanse cla ificatie-instantie, de Electronic Software Rating Board, maakte bezwaar tegen het tonen van deze beelden in de game onder een Teen'cla ificatie. De bedenker van het spel, David Jaffe, besloot hierop om de gehele game van meer geweld en bloed te voorzien, in plaats van het filmpje niet in het uiteindelijk spel te stoppen. Het gebrek aan bloed voelde voor hem al een beetje raar aan, zo bekent hij aan GameSpot.

Ook liet Jaffe weten dat er een kleinschalige, deels open, bèta komt voor het spel. Hij denkt dat een kleinschalige test genoeg is om de multiplayercomponent van het spel te testen, omdat de binnenkomende feedback dan geconcentreerder is. Tot slot gaf hij aan weinig te zien in een speciale editie voor het spel. Het zou afleiden van de daadwerkelijke content, als er allerlei bonu en zijn voor spelers die een andere versie aanschaffen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou