Twisted Metal krijgt demo, vereist online pass | Gamer.nl

Twisted Metal krijgt demo, vereist online pass | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de videoblog laat Jaffe weten bijna klaar te zijn met de demo. Hij verwacht dat de demo eind deze week afgerond is, maar noemt vooralsnog geen precieze verschijningsdatum. Daarnaast liet Jaffe weten dat er op de releasedag van Twisted Metal een patch verschijnt voor de game. Het spel heeft inmiddels de goud-status, maar ontwikkelaar Eat Sleep Play heeft nog een aantal kleine bugs gevonden die het via deze update wil oplo en. 

Dat voor Twisted Metal een online pa vereist is, betekent dat de multiplayer enkel toegankelijk is voor spelers die een code in hun bezit hebben. Deze wordt geleverd bij ieder nieuw exemplaar van het spel, maar kan ook los gekocht worden. Jaffe gaf eerder aan zijn game liever zonder dit systeem te lanceren, omdat hij de voorkeur geeft aan een situatie waarin zoveel mogelijk mensen de multiplayer kunnen proberen. Hij liet echter toen al weten dat de besli ing met betrekking tot het al dan niet verplicht maken van een online pa niet aan hem was, maar aan uitgever Sony.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou