Twisted Metal in 2011 naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Twisted Metal introduceert naast de traditionele Deathmatch ook de Nuke-modus. In deze modus is het de bedoeling dat verschillende bendes elkaars standbeelden, die verspreid zijn over de arena's, verwoesten. Elke bende wordt geleid door een bekend Twisted Metal-personage, zoals Sweet Tooth en Dollface. Door een bendeleider gevangen te nemen kun je een raketinstallatie activeren, om zo het standbeeld van de tegenstander te verwoesten.

Twisted Metal zal online speelbaar zijn met maximaal zestien spelers en in splitscreen met twee tot vier spelers. Naast auto's is het in dit deel ook mogelijk om met helikopters en motoren uitgerust met kettingzagen dood en verderf te zaaien. Elk voertuig heeft twee speciale aanvallen en het is voor het eerst mogelijk om doelwitten met een snipergeweer uit te schakelen. Tot slot bevat Twisted Metal een uitgebreide campagne met de gebruikelijke humor van de serie.
 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou