Twisted Metal-bedenker weet niets van mogelijk nieuw deel af

Twisted Metal-bedenker weet niets van mogelijk nieuw deel af

David Jaffe, een van de ontwikkelaars van de oorspronkelijke Twisted Metal-games, weet niets van een mogelijk nieuw deel af.

Dat meldt hij in een video op zijn YouTube-kanaal. "Als ik iets afwist van wat Sony nog niet heeft onthuld, zou ik het niet mogen zeggen. Maar in dit geval kan ik je vertellen dat als ze Twisted Metal maken - ze hebben wel met me gepraat over de televisieserie, maar hier niet over. Wat ik denk? Ik heb geen idee."

Op Twitter meldde Jaffe dat het hem pijn zou doen als Sony aan een nieuwe Twisted Metal zou werken zonder hem daarvan te verwittigen. Hij hoeft niet mee te werken aan de game, maar hij zou het op prijs stellen als ze het hem zouden laten weten. "Maar het is hun franchise. Ze hebben mij ook niets laten weten over het in 2018 verschenen God of War." Jaffe was ook een van de oorspronkelijke ontwikkelaars van de God of War-reeks.

Vorige week kwamen er geruchten naar buiten over een mogelijke nieuwe Twisted Metal-game op PlayStation 5. Journalist Tom Henderson plaatste een illustratie van Twisted Metal op social media, met daarbij de melding dat het spel in 2023 uit moet komen. Sony heeft niets aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop met heel mijn hart dat ze aan een nieuw deel werken. Ik heb toevallig vandaag Twisted Metal World Tour gekocht omdat de reeks voor mij daar is begonnen. Maar als David Jaffe er niet van af weet, dan lijkt me een nieuw deel onwaarschijnlijk. Het zou me in dat geval een PS5 schelen, want de noodzaak om die te kopen is vrij eminent bij het verschijnen van een nieuw Twisted Metal deel.

0

Laten ze eens een nieuwe versie van Vigilante 8 maken, zoveel lol mee gehad!

0
test

@LoGiCaL_PsYcHo Dat zou ook tof zijn! Was wel van andere makers

0

Aanbevolen voor jou