Nieuws
Elden Ring

Twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept

Maar waar blijft die uitbreiding?

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn wereldwijd in totaal meer dan twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware aangekondigd. Onder de verscheepte exemplaren vallen ook digitaal verkochte exemplaren. Op 30 juni vorig jaar waren er nog 16,6 miljoen exemplaren van de game verscheept, wat betekent dat er sindsdien 3,4 miljoen exemplaren zijn bijgekomen.

Elden Ring kwam afgelopen februari uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, de studio achter soulslikes zoals Dark Souls en Bloodborne.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf een 9,5 aan de game: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Er gaan al geruime tijd geruchten over uitgebreide downloadbare content voor de game, al is nog niets officieel aangekondigd. Een dataminer vond onlangs naar eigen zeggen bewijs voor "gigantische dlc".

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation VR2-modus Resident Evil 4 Remake verschijnt als gratis update Tien games die nu of kort na release van PS VR2 verschijnen onthuld
0

Reacties op: Twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.